DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

novinky 2017

2.2. - Dnes si Věrka přivezla z Jablonce nad Jizerou nové Míšovo auto - Dacii Dokker !!

-----------------------------------------------------------------------

1.3. - Po úpravě medikace(z 15.1.) časté epileptické záchvaty přestaly - doufáme že natrvalo !!

-----------------------------------------------------------------------

28.3. - prodělal Míša náročnou 3a1/4hod.trvající operaci = odstranění útvaru Dermoidu vlevo pod čelní kostí - proběhla bez komplikací ... sestřičky na jipce říkaly,že Mudr.Karel Zadrobílek je úplný kouzelník !! Po operaci mu dlouho trvalo než začal jíst a pít,ale 2.4.se vrátil ke svým stravovacím návykům a mohli ho odpojit od infuze ... už je to zase naše usměvavé sluníčko,jizva se mu krásně hojí a 5.4.se vracejí s maminkou domů !

-----------------------------------------------------------------------

12.4. - odjela maminka Věrka s Míšou a Matýskem na 6 týdnů do Janských lázní - dětská léčebna Vesna - moc se doma neohřáli a hned zase odjeli - Míša si sotva stačil pohrát s oblíbeným sporákem a vytahat v kuchyni všechno dosažitelné nádobí ... tak snad se mu v lázních bude líbit víc než v nemocnici (i bez sporáku) !!!

------------------------------------------------------------------------

24.5. - se Míša s bráškou a maminkou vrátili z lázní - kde Míša oslavil i své 4.narozeniny ! Moc se jim  tam líbilo a Míša se zlepšil v držení a zpevnění těla - snaží se lézt po čtyřech,ale zatím mu to ještě moc nejde !

---------------------------------------------------------------------------------

16.6. - Matýsek s Míšou s radostí oznamují - že se konečně maminka jmenuje stejně jako oni !!! Na svadbě se jim moc líbilo a mamince to moooc slušelo !!

-------------------------------------------------------------------------------------------

23.-29.6. - Další Hipoterapie ve Strážném = Míša s bráchou si to opravdu užili !! Míša má koně rád je na ně zvyklí,vždy se na ně směje a na koni se čím dál lépe drží a je rád, že daleko vidí !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.7.- 28.7. - Poprvé na specialní rehabilitaci Therasvit - Sarema v Liberci - tato rehabilitace není hrazena zdr.pojištěním a stojí 40000 Kč = Míša si jí mohl dovolit jen díky zaplacení celé částky HC Vrchlabí+HC Dvůr Králové !! Rehabilitační sestra se Míšovi každý den 3hodiny intenzivně věnovala - s pomocí takzvaného kosmického oblečku a cvičení se mu snažila zpevnit tělo...dalo mu to hodně zabrat,ale výsledek se dostavil = začíná lézt po čtyřech ! Doufáme,že tuhle skvělou rehabilitaci bude moct zase absolvovat !!

--------------------------------------------------------------------------------------------

18.8.-25.8. - byli kluci zase na Hipoterapii ve Strážném - na Míšovi bylo vidět,že má zasebou rehabilitaci v Sarema Liberec = dokázal se lépe držet ve vzpřímeném sedu a jako vždy byl u koní moc spokojený !!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.10.- 20.11. - Janské lázně po páté = dětská léčebna Vesna! Míša s Matýskem si to jako vždy užili , ale taky si pořádně mákli : fyzioterapie+cvičení+ergoterapie+muzikoterapie+snouzelen+inhalace+vířivka+plavání v termálním bazénu a Matýsek ještě školu !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------